ZET HEM ALVAST IN JE AGENDA    -    BURENDAG ZATERDAG 22 SEPTEMBER 2018

 

KOM OOK NAAR DE GRIFT, OP DE SPEELPLAATS VAN BSS DE KINDERBOOM, DAAR IS HET TE DOEN VAN 13:30 UUR TOT 17:30 UUR.

 

Zoals u van ons gewend bent is de middag voor iedereen, voor de kinderen zijn er weer vele spelletjes zoals, stokkenvangen, ballen rollen, blikvoetbal,  zakjes gooien, trekbiljart, ringen werpen, gatenkaas, hoefijzer gooien, een tafelvoetbal en natuurlijk een springkussen.

Ook het schmincken van de snoetjes, het lakken van de nageltjes en het kappen van de haartjes, misschien zelfs een tattoo zal niet ontbreken.

 Voor de hele kleintjes is er touwtje trekken, een grabbelton tekenen en kleuren en een kleiner springkussen veilig afgezonderd van de groteren. Voor de volwassenen hebben we weer een gezellig terras met koffie en thee. Ook is er frisdrank verkrijgbaar of een kleine versnapering.

Dit alles weer voor de laagst mogelijke prijzen.

We werken met de consumptiebonnen van burendag 2018, ter plaatse verkrijgbaar.

Daarnaast kan u genieten van... natuurlijk... onze jaarlijkse loterij-stand met prijzen die geschonken zijn door de winkeliers van Kaatsheuvel, een leuke workshop, informatie over wie wij zijn en wat we doen en verder alles wat hier nog vergeten is op te noemen.

Kom gezellig kijken en laat u verrassen door wat er te zien en te beleven is.

Dan is er tegen de avond, zo rond 18:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur, de mogelijkheid om deel te nemen aan onze buren-bbq en het roulettespel.

Opgeven voor de buren-bbq kan tot maandag 10 september 2018 bij Henri en Lian van Rijzewijk, Mark 50 - of bij Ria Verbeek, Zoom 20.

De kosten hiervan zijn €9,50 per volwassene en €6,50 per kind tot 12 jaar. Betalen bij inschrijving. Hiervoor ontvangt u dan een kwitantie die u op de burendag kan inleveren voor 3 stuks vlees per persoon en muntjes voor het roulettespel.